Billige film online

Se gratis film på nettet helt lovligt

Der findes flere muligheder for at se billige eller gratis film online

Lej film online:

Hvis du Lejer film online og slipper du for besværret med at skulle aflevere dvd’erne i butikken igen. Rigtig mange mennesket har i dag en internetforbindelse, som er hurtig nok til at se film online. Hvis du er i tvivl om din internetforbindelse er hurtig nok, eller bare gerne vil prøve hvordan det fungerer at se film on demand, så er der flere steder mulighed for at prøve at se en film gratis via nettet. F. eks er det muligt at se månedens gratis film hos www.cdon.com. Det eneste det kræver er, at du opretter et log in hos firmaet.

Lån film på biblioteket – det er gratis og kræver kun at du har et lånerkort

Via bibliotekerne kan du se en lang række gratis film. Du skal bare gå ind på www.filmstriben.dk så kan du se en hel stribe gratis film. Det er ikke alle landets kommuner, som tilbyder at du kan se gratis film på filmstriben, men de fleste gør. Du kan se på kortet om din kommune er blandt de kommuner, hvor bibliotekerne tilbyder gratis film.

Du kan også se gratis serier og film  på www.hulu.com. Læs her hvordan du gør:

På den amerikanske hjemmeside www.hulu.com kan du helt gratis se mange af de kendte tv serier og nyeste film. Det eneste krav er, at du har en amerikansk ip-adresse, ellers vil adgangen være spærret.

Ip-adressen kan du selv lave ved hjælp af programmet www.hotspotshield.com, som du først skal installere på computeren.

Programmet er gratis og hurtigt at installere, så om få minutter kan du være i gang med at se alle episoderne af dine favoritserier. På siden kan du også se trailers, dokumentarudsendelser, talk shows og live tv.

For at lave en amerikansk ip-adresse, skal du downloade og installere  programmet:

http://hotspotshield.com/

Derefter er der gratis adgang til at se alle de kendte tv serier her:

http://www.hulu.com/

Se film fra din pc eller Mac computer på dit tv –

Sådan kobler du din bærbare computer til tv’et i stuen:

Film ser bedst ud på en stor skærm, så hvis du er træt af at se tv på computerens lille skærm og hellere vil sidde behageligt i sofaen foran flad-skærms-tv’et kan du nemt tilslutte den bærbare pc eller Mac computer med tv’et. Du skal forbinde computeren og tv’et med et HDMI-kabel og vælge HDMI indgangen i opsætningen på tv’et.

Tilslut lyden med et audiokabel  til  sterioanlægget eller sorund-anlægget.

Hvis du har en Mac computer skal du bruge et omformer-kabel, fra computerens mini DVI stik til tv’ets HDMI stik. Kan f.eks. købes i Apple store på nettet, eller i Humac forretninger.

Se videoguiden om hvordan du kobler en computer til dit tv, så du kan se film fra nettet på dit tv:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *