Billig weber grill og billig weber gasgrill. Købsguide til Weber grill


Leder du efter en billig weber grill eller en billig weber gasgrill? Så læs videre her.

Weber grill er ofte billigere på nettet end i butikkerne. Vær dog opmærksom på om den grill du køber er CE-mærket.

Flere danske parallelimportører er begyndt at købe Weber gasgrill hjem fra USA til en meget lavere pris end den kan købes herhjemme. Derefter sælges den videre til forbrugere i Danmark til billige penge. Men som WeberGrill.dk skriver kan den importerede grill kan blive et dyrt bekendtskab for den forbruger, der køber en Weber grill igennem en uautoriseret forhandler.

Selv om forhandleren både skal betale for told, fragt og prisen for selve grillen kan en parallelimporteret grill sælges til yderst konkurrencedygtige priser herhjemme. Dette har flere gange været nævnt i medierne. WeberGrill.dk opfordrer dog forbrugerne til at være på vagt over for uautoriserede forhandlere.

Hos Weber begrundes bekymringerne først og fremmest med, at grillene til det nordiske marked er konstrueret til et gastryk på 30 mbar. På det amerikanske marked er de konstrueret til et gastryk på 50 mbar. Dvs. at de amerikanske Weber gasgrill er beregnet til et 67 % højere gastryk end i Danmark.

Gasblandingen i gasflasker i henholdsvis USA og Danmark er også sammensat forskelligt. Det betyder dermed at vitale dele i grillens brændersystem såsom dyser, manifold og brændere er udformet forskelligt i Danmark og USA. Delene er tilpasset såvel gastryk som gasblanding på det enkelte marked. Weber udtaler at kan være forbundet med en stor sikkerhedsrisiko og endda eksplosionsfare at benytte en parallelimporteret amerikansk Webergrill sammen med danske gasflasker.

Sørg derfor for at den grill du køber er CE-mærket.

Læs mere på WeberGrill.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *