Tripp Trapp højstol fra Stokke – bedste højstol på markedet

Tripp Trapp Stokkestolen blev skabt i 1972 af designeren Peter Opsvik og har vist sig at være holdbar på tværs af tidens hurtigt foranderlige designs. Stokkestolen er stadig lige så god som den var i 70’erne. Højstolen fra Tripp Trapp er mere end blot en højstol, det er en designklassiker. Tripp Trapp Stokkestol er prisbelønnet for sin høje klasse. I dag findes denne barnestol i et bredt udvalg af farver og der fås en del valgfrit tilbehør til den.
Stokkestolen er designet til at give korrekt og ergonomiske støtte til barnert i mens det sidder. Muligheden for at justere Stokkestolen i både sædets og fodstøttens højde og dybde gør, at stolen kan tilpasses dit barn efterhånden som det vokser. Børn trives og udvikler sig i høj grad ved at se hvordan deres forældre og andre voksne opfører sig, dette gælder også når de sidder ved bordet til spisning eller leg. Derfor er det vigtigt at dit barn har mulighed for at sidde med ved bordet.

Med stokkestolen bliver dit barn hævet op til den optimale højde og til den korrekte siddestilling, så dit barn kan sidde tættest muligt på bordet og så det kan sidde, spise og lære ved bordet med dig ved siden.

Læs mere her: babysverden.dk

Læs mere her: skandic.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *