Sutter 0-3 mdr.

Køb silikone sutter til babyer 0-3 måneder

Køb søde selvlysende MAM nat babysutter til pige

Køb søde selvlysende MAM nat babysutter til dreng

mam-nat-selvlysende-sutter-pige-lyse

Selvlysende-MAM-nat-babysutter-til-drengNUK-Disney-sutter-med-Peter-Plys-og-Aeseldyret

Køb Disney sutter fra NUK med Peter Plys og Æseldyret

Køb latex sutter til babyer 0-3 måneder

NUK-Disney-sutter-med-Peter-Plys-og-Tigerdyret

Køb Disney sutter fra NUK med Peter Plys og Tigerdyret

 

 

 

 

Alle sutter hos BabyBix.dk er naturligvis BPA fri. BabyBix.dk sælger både sutter i latex og silikone versioner. Det er meget forskelligt hvilke sutter børn foretrækker. Nogle babyer kan lide silikone sutter andre kan lide latex sutter. Nogle babyer kan lide sutter med en ring i som blandt andet kan bruges til at fæstne sutten til en suttesnor.

Se flere sutter til babyer 0-6 måneder hos BabyBix.dk

Tips til brug at sutter

Lad din baby hjælpe dig med at vælge den rigtige sut.

Hvis din baby tager sutten til sig med det samme er det super, men hvis barnet gør modstand, må du ikke tvinge det til at tage imod sutten. Du kan prøve igen en anden gang eller bare respektere barnets præferencer.

Tilbyd sutten mellem fodringer, når du ved, at barnet ikke er sulten.

Når det er muligt, skal du ikke bruge en sut til at forsinke din babys fodringer eller som en erstatning for din opmærksomhed. Når det er sagt, kan du godt anvende sutten i nødstilfælde hvor barnet er nødt til at vente på at blive fodret eller trøstet. Det kan være ved kassen hos købmanden for eksempel, eller når barnet sidder i sin autostol og i snart er hjemme. Her kan sutten være en god redning.

Du kan prøve at give barnet en sut før en lur, men hvis sutten falder ud af barnets mund, mens det sover, skal du ikke sætte sutten ind igen. Når dit barn er svær at gøre tilfreds så forsøg først at trøste barnet på andre måder, såsom ved at kramme, vugge eller synge for barnet.

Du må aldrig binde en sut omkring dit barns hals eller til barnets krybbe. Barnet kan blive kvalt i snoren. Det er sikkert at fastgøre sutten til barnets tøj med en speciel klips til sutter. Benyt en suttekæde til dette.

Pas på din babys sutter. Vælg en sut, der er sikker og passende for dit barn. Hold sutten ren ved at skylle den med varmt vand. Udskift sutten så snart der viser sig små revner eller andre tegn på slid.

Du må ikke gøre sutten “ren” ved at sætte den i munden. En voksens spyt indeholder bakterier, der kan forårsage hulrum i dit barns tænder, så snart de begynder at bryde ud fra tandkødet. Det er heller ikke en god ide at dyppe dit barns sut i juice, sukker vand eller sirup fordi dette også kan føre til huller i tænderne.


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.