Sådan sparer du penge på legetøj

Legetøj er dyrt. Det ved de fleste forældre. Det kan virke som en unødvendig post i budgettet, men alligevel er det nødvendigt for børnenes udvikling. Vi guider til, hvordan du sparer penge på det legetøj, du køber til dit barn. Så der er råd til andre ting også.

Køb brugt

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan få billigere legetøj. Én af dem – og samtidig én af de bedste måder – er ved at købe brugt. Her er ofte mange penge at spare, da legetøj jo som bekendt ikke er en kontinuerlig glæde for ungerne, der vokser fra det på et eller andet tidspunkt i livet.

 

Du kan finde brugt legetøj mange forskellige steder. Generelt er der tre platforme, der egner sig til køb af brugt legetøj; Facebook, DBA.dk og loppemarkeder. Fordelen ved Facebook er, at der konstant bliver lagt nyt, gammelt legetøj op, du kan byde ind på. Det samme gør sig gældende ved Den Blå Avis, hvor der ofte er lidt lavere konkurrence ift. bud. På loppemarkeder har du mulighed for at få legetøj, du kan prøve først. Det er smart, hvis du gerne vil sikre dig, at det er af god kvalitet. Samtidig har du ikke på samme måde risiko for at blive snydt, når du handler fysisk.

 

Køb udelukkende motorisk legetøj

Motorisk legetøj er legetøj, der træner barnets motorik. Det er altså ikke udelukkende underholdning, men beregnet til at lære barnet at bruge sin krop og hjerne, samtidig med at det er sjovt. Især findes der meget udendørslegetøj, der egner sig til at styrke barnets motorik.

 

Det motoriske legetøj holder ofte længere, samtidig med at barnet får noget ud af det. Derfor virker det som et bedre køb end plastik legetøj, hvis eneste formål er at fornøje. Ikke at der er noget galt i det, men det kan i visse tilfælde virke som penge ud af vinduet, hvis hverken legetøjet er holdbart eller har en længerevarende, positiv effekt på barnet. 

Hold øje med gode tilbud

Sammenlign priser via prissammenligningsportaler på nettet, hvis du gerne vil spare penge. Der er næsten altid et eller andet sted, hvor du kan få det produkt, du er på udkig efter, billigere. Det handler bare om at være tålmodig, samtidig med at du lægger lidt kræfter i at lede efter de steder, hvor du kan få legetøjet på tilbud.

 

Held og lukke med at tilbudsjagten!


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger