Efterårsferie 2011 Århus

I næste uge banker efterårsferien på døren, og Billetlugen vil gerne give dig lidt inspiration til hvad du og din familie kan opleve. Her er noget for enhver smag: Rundvisninger, koncerter og musicals er blot nogle af ugens arrangementer, og hvis du har lyst til at slippe væk fra byens stress og jag kan Billetlugen også friste med et kroophold i det synderjyske.

Du kan finde meget mere inspiration nedenfor og på Billetlugens hjemmeside.

Oplevelser for de små!

Billetlugen byder på mange oplevelser for de små. Blandt andet Bamsen over alle Bamser. Han har et ego, som kun overgås af de største divaer, men alligevel elsker alle Bamse kendt fra DR TV’s Bamses Billedbog.

I 2008 flyttede han og vennerne Kylling og Ælling for første gang fra sit hus i skoven og ind på Det Kgl. Teaters scene, hvor han skulle lære at danse ‘bamlet’. Solodanser Thomas Lund blev sat på den meget svære opgave at lave trin til en Bamse, der nok vejer lidt mere end en gennemsnitlig balletdanser, og et par fjerkræ, der går rundt med fødder på størrelse med svømmefødder. Men det lykkedes til både anmeldere og publikums store begejstring.

Som det eneste sted udover Det Kgl. Teater kan Musikhuset Aarhus nu præsentere denne herlige forestilling, hvor Bamse og hans fjerede venner får hjælp af balletbørn i skikkelse af fortryllende Sylfider, seje Aske-drenge, søde Luna-piger, frække Snupser, smækre Kylletter og de bløde, dunede Svaneællinger.

Du kan købe billet til forestillingen her: Kom Bamse, nu balletter vi!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *