Robotstøvsuger testvinder

Robotstøvsugere er blevet meget populære og de bliver billigere og billigere. Der er stor prisforskel mellem topmodellerne og de billigste robotstøvsugere, men prisen afspejler også at der er en stor forskel i måden som robotstøvsugerne gør rent på. De helt dyre robotstøvsugere lærer efterhånden rummene at kende og undgår derfor at støde ind i møbler med videre. De dyreste robotstøvsugere kan desuden lave en mere optimal rengøring og bruger derfor mindre tid på at gøre rent end de billige støvsugere. De billigste robotstøvsugere kører typisk tilfældigt rundt i rummene og vender når de støder ind i forhindringer.

Neato XV-11 robotstøvsuger

Neato XV-11 robotstøvsuger er blevet meget populær. Se en video af robotstøvsugeren i auktion heroder.

Store varehuse som Bilka, Føtex osv. forhandler ofte de billigste robotstøvsugere. Hold øje med tilbudskatalogerne for at finde gode tilbud på robotstøvsugere. Du kan evt. søge på www.minreklame.dk for at se om der er nogle aktuelle tilbud på robotstøvsugere.

Læs en fyldestgørende test af robotstøvsugere og find ud af hvilken robotstøvsuger der er testvinder i DanishLiving.dk’s test af robotstøvsugere.

5 comments for “Robotstøvsuger testvinder

 1. Andras Samson
  09/11/2011 at 18:33

  Neato XV-11

  • Andras Samson
   09/11/2011 at 18:57

   Neato XV-11 robotstøvsuger

 2. 19/11/2011 at 14:48

  Det er meget fint at man skriver best i test hvilken test hvad er disse maskiner testet op i mod, Romba kører forvirret rundt og det tager lang tid, Neato gør det da heller ikke for godt, også støjer den så man tror at der kører en jetjager rundt i stuen.
  Hjælpemiddelcentralen har testet 5 forskellige robotstøvsuger deri blandt var der en Iclebo Smart den var god i test 2 års garanti på maskin og batteri den er støjsvag støvsuger en stue på under en 1/4 af tiden af hvad andre gør, standart har den Hepafilter asma allagi filter, kører 2-3,5 time på en opladning .
  vær opmærksom hvem der laver disse TEST.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Svar på spørgsmålet før du kan sende din kommentar * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.